Träning i vardagen

471461606_640

 

Sommaren börjar gå mot sitt slut och vi ser fram emot en härlig träningshöst på PilatesNu!

Under sommar och ledighet är det ofta lättare att hitta rörelse i vardagen. Det varmare vädret får oss att vara ute mer, bada, promenera och utföra diverse andra sommaraktiviteter. När det sedan blir höst är risken stor att det stillasittande arbetslivet tar över. Hur hittar du träningen i höstvardagen?

Kroppen är det mest värdefulla vi har och den behöver ständig omvårdnad. Det bästa är att få träningen till en vana och att träna medvetet. I pilatesträning har fokus och koncentration en stor roll vilket gör att kroppen får ett automatiskt minne över hur muskler kopplas på och känner igen ett rörelsemönster. Det ger också en meditativ känsla då du stänger ute alla andra tankar och kan på så vis minska stressymtom.

Med oss på PilatesNu kan du anpassa din träning utefter ditt schema om du så har 20 min över eller upp mot en timme.
Ta hand om din kropp i höst!

TIPS: Nya klasser! Under augustimånad har flera 20 minuters klasser lagts ut. Ibland har vi inte den tid över som vi skulle vilja ha. Ibland behövs det bara 20 minuter för att få ny energi, hitta balans och få upp cirkulationen i kroppen. De dagar du har mer tid för träning är det bara att kombinera de kortare klasserna, till exempel köra 2 klasser efter varandra!

Klicka HÄR för att komma till klasserna.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *