Behov av hållbar träning!

Hos oss tränar du kvalitativt med erfarna instruktörer via filmer från ett ständigt växande träningsbibliotek. Ett arkiv där du enkelt väljer rätt klass för din nivå. Från nybörjare till avancerad. Träna hemma eller borta – när det passar ditt schema. Allt du behöver är nätuppkoppling och en matta.

sfd1


Välkommen till PILATESNU.se!

Bli medlem genom att klicka på Bli Medlem antingen på startsidan eller i menyraden på hemsidan. Fyll i dina uppgifter och följ anvisningarna för att registrera ditt konto. När kontot är registrerat har du fri tillgång till hela vårt träningsbibliotek! Du har 15 dagar på dig att testa tjänsten utan att behöva betala en krona. Efter denna testperiod betalar du endast 149 kr/månad.

På sidan kan du hålla muspekaren över videos och klicka på Träningsbibliotek för att se alla klasser i en lång lista eller så skriver du in dina önskemål i sök video för att få ett mer specifikt resultat som passar dig just idag. Du kan söka på längd, nivå, redskap, fokus och instruktör. Du kan även söka på fritext om du till exempel letar efter ett specifikt nummer på klassen.


Är du nybörjare, gravid eller nybliven mamma hittar du
specialanpassade klasser i scroll-listan under videos. Här hittar du även avslappningsklasser och informationsfilmer.

I vår övningsbank hittar du noggranna genomgångar av positioner och övningar för att du ska kunna få en djupare förståelse för träningen och din kroppskontroll. Övningsbanken hittar du i scroll-listan under videos. 

Vi erbjuder även workshops som du kan köpa till utöver ditt medlemskap! Klicka på Workshops i scroll-listan under videos och utforska vad du kan fördjupa dig i.

Du kan pausa, spola tillbaka och se om träningsvideon hur mycket du vill. Om du gillar en specifik klass och lätt vill hitta tillbaka till den videon kan du klicka på Lägg till i favoriter ovanför videon. Då läggs den in i Mina favoritvideos! som du hittar i scroll-listan under Mina sidor. Mina favoriter är kopplade till ditt konto så endast du kan se och välja vilka videor som finns där.

sfd3

Ta med dig Pilatesnu.se var du än befinner dig. Du kan koppla in datorn till TV:n, via Air-play eller varför inte följa klasserna på din surfplatta eller mobiltelefon!

Har du några frågor eller funderingar? Kontakta oss på info@pilatesnu.se.