Om oss

Pilatesnu.se – i samarbete med Studio PILATES
Vi erbjuder dig pilatesträning och inspiration genom träning med Sveriges ledande pilatesinstruktörer. Vi skapar förutsättningar för att du ska få regelbunden träning. Pilatesnu.se kan vara din enda träning eller ett perfekt komplement till annan träning.

Du får tillgång till ett ständigt växande träningsbibliotek. Ett arkiv där du enkelt väljer rätt klass för din nivå. Från nybörjare till avancerad. Träna hemma eller borta – när det passar ditt schema. Allt du behöver är nätuppkoppling och en matta.


Därför startade vi Pilatesnu.se

Vi vill göra pilatesträning tillgänglig för dig över hela världen. Genom att erbjuda onlineklasser skapar vi möjligheten för dig att träna hemma, när du är ute och reser eller kanske när du får en stund över på jobbet. Med ständig tillgång till vår digitala tjänst ges både du och samhället förutsättningar till en hållbar och bättre hälsa. Vi hoppas kunna inspirera dig till att prioritera dig själv!

Våra klasser filmas på fina Studio PILATES på Linnégatan  i Göteborg. Till skillnad från många andra träningsvideors filmas våra klasser oftast med deltagare för att stärka känslan av att du är med i klassen. Det gör det lättare att ta del av instruktioner och modifieringar som instruktören ger.

Om Pilatesmetoden