Höst på PilatesNu!

Planka nyhetsinlägg5

”Contrology [Pilates], is not a fatiguing system of dull, boring, abhorred exercises repeated daily ‘ad-nauseam.’ Neither does it demand your joining a gymnasium, nor the purchasing of expensive apparatus. You may derive all the benefits of Contrology [Pilates] in your own home.”
- Joseph H. Pilates, 1934 Return to Life Through Contrology

Ett citat från Joseph Pilates vilket stämmer väldigt väl. Allt du behöver för att träna är din kropp och gärna en matta som underlag. Pilates handlar om att ha kontroll över rörelserna och då behövs det bara ett fåtal repetitioner av varje övning för att uppnå bästa resultat. Detta gör att vi inte sliter ut kroppen utan bygger upp den istället.

Tips när du tränar teknik:

– Försök att få kontroll över varje rörelse innan du fortsätter till nästa

– Notera om du kan få in grundprinciperna i varje övning.

– Pausa och spola tillbaka i videorna så mycket du vill får att få förståelse av varje moment som instruktören ger.

Vi hoppas kunna guida dig och ge dig de verktyg du behöver i din teknikträning! Genomgång av grundprinciperna hittar du i övningsbanken.

Senaste klasserna på PilatesNu:

Våra senaste releaser sträcker sig från en lite tuffare och kortare nivå 3 klass till en lugnare och kontrollerad nybliven mamma-klass. Anpassa alltid din träning till hur din kropp känns just i träningstillfället. Vill du använda dig av redskap rekommenderar vi Boll #24.

Trevlig oktober önskar vi på PilatesNu!

Porträtt nyhetsinlägg5

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *