Ny klass och Tips!

Vi utökar träningsbiblioteket med en stretchklass!

Matta Stretch #16

”A man is as young as his spinal column. If your spine is inflexibly stiff at 30, you are old. If it is completely flexible at 60, you are young.” -Joseph Pilates

I våra stretchklasser får du en chans att sträcka ut, rotera och runda ryggraden, slappna av i musklerna, få upp cirkulationen i kroppen och motverka stelheten efter dagarnas stillasittande. Kom ihåg att alltid utgå från din kropp och ta del av modifieringar om du behöver. Välkommen att prova!

Klicka HÄR för att gå direkt till klassen.

TIPS: Vet du om att du kan skapa egna listor med dina favoritklasser? Klicka på Lägg till i favoriter över den video du vill spara till listan. Sedan hittar du dessa snabbt och enkelt i fliken Mina favoriter som finns i scroll-listan under Videos.

TIPS: Befinner du dig i Göteborg den 5/7? Bege dig i så fall till Slottsskogen där PilatesNu och Studio PILATES ger en öppen utomhusklass! Helt gratis, ta med familj, vänner och valfritt underlag. Välkomna!

Klicka HÄR för att gå till Facebookeventet.

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *