Äntligen här!

Nu finns tjänsten för dig som vill ha tillgång till kvalificerad pilatesträning 24 h om dygnet, var du än befinner dig, det enda du behöver är internetuppkoppling.

Har du funderat på att testa pilates men inte har någon studio i närheten av din bostad? Har du en boll liggandes hemma som du inte riktigt vet vad du ska göra med?  Har du tränat pilates ett längre tag men vill komplettera din träning med att träna hemma? Vill du få ny inspiration av andra instruktörer? Är du ofta på resande fot och har därför svårt att få kontinuitet i träningen? Vill du gärna träna men tycker att klasserna på en studio är för dyra?

PilatesNu erbjuder något för alla! Det finns klasser med tydliga instruktioner för dig som aldrig testat pilates och för dig som har tränat länge finns mer utmanande klasser med nya övningar och kombinaitoner. Klasserna finns i olika längd från 10 min upp till 1 timme.  Allt får du för 149 kr/mån, billigare än en enstaka klass på en studio! Vill du läsa mer om PilateasNu, klicka HÄR.

Pröva idag och få 15 dagar gratis! Klicka HÄR för att starta din prenumenation. Välkommen!

Har du frågor? Kontakta oss på info@pilatesnu.se

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *