Användning av tjänsten

Servicen på hemsidan vänder sig till dig personligen och får endast användas för privat bruk.

PilatesNu och våra instruktörer tar inget ansvar till eventuella skador, fysiska eller psykiska, som kan uppkomma genom fysisk ansträngning och användning av hemsidan.

Har du en sjukdom, skada, är gravid eller precis fött barn rekommenderar vi att få ett godkännande från en läkare innan du påbörjar din träning.

I och med detta bekräftar du att du frivilligt accepterar alla risker (nämnda och onämnda) som är relaterade till din medverkan i träningen via PilatesNu och inser att träningen sker på egen risk.

Privat bruk 

Sevicen på PilatesNu är endast till för ditt personliga användande. Det är inte tillåtet att använda sidan för kommersiellt bruk, såsom att sälja varor/tjänster, lägga upp reklam etc. Om du är intresserad av att få kommersiellt användande av sidan måste du ha ett avtal med PilatesNu. Vänligen kontakta oss för mer information på info@pilatesnu.se.

Lagligt användande

Vid användning av PilatesNu:s hemsida bekräftar du att inte kommer använda sidan på något sätt som strider mot dessa användarvillkor. Du får inte använda sidan på ett sätt som kan skada, överbelasta eller försämra den, inte heller påverka en annan persons användande av hemsidan.

Det är inte tillåtet att kopiera, omkonstruera eller på annat sätt koda om eller ändra sidan.

Upphovsrätt 

PilatesNu innehåller material med upphovsrätt (copyright). Det är inte tillåtet att på något sätt spara eller anskaffa det material som finns på sidan.

Varumärke, namn och logga

Alla varumärken, namn och logotyper som används eller syns på hemsidan ägs av PilatesNu eller har beviljats användning av PilatesNu. Dessa får inte användas eller visas upp i personligt- eller företagssyfte om du inte fått ett godkännande av PilatesNu. Detta gäller dock inte ditt användande av mobilapplikationen eller ”widget”.

Användning av kommunikationsservicen 

Hemsidan innehåller kommunikationsservice som gör att du kan ge feedback eller skriva kommentarer inom en stor grupp. Du instämmer att användningen av denna service är till för att skriva, skicka och läsa meddelanden som är passande och lämpliga för servicen. Som exempel får du inte lägga upp:

– stötande, hotfulla, ofredande eller andra olämpliga inlägg.

– olagliga filer, filer innehållandes virus eller på annat sätt skadliga filer.

– Reklam eller text i syfte att sälja eller köpa varor/tjänster för verksamhetssyfte.

– Tävlingar, enkäter eller kedjebrev.

Det är heller inte tillåtet att:

– ladda ner upplagda filer/inlägg från en annan användare av kommunikations servicen.

– Ta bort eller ändra inlägg eller märken från ursprungskällan i mjukvaran från andra eller från administratörerna på PilatesNu.

– Samla eller hämta information om andra användare utan deras godkännande.

– Bryta mot tillämpliga lagar och regler.

PilatesNu är inte skyldiga att kontrollera kommunikations servicen, men har däremot rätten att ta bort material/inlägg som läggs upp på servicen utan förvarning. PilatesNu har rätten att stänga av din tillgång till kommunikationsservicen vid behov.

Material som läggs upp på PIlatesNu 

PilatesNu kräver inte äganderätt till det material, kommentarer etc som du lägger upp på hemsidan. Däremot genom att lägga upp material ger du PilatesNu rätten att använda ditt material kopplat till vår verksamhet. Detta inkluderar rätten att kopiera, distribuera, överföra, publicera och översätta ditt inlägg.

Genom att lägga upp material garanterar du att du har äganderätt eller kontrollerar ägandet av materialet.

Ändring av användarvillkor

PilatesNu reserverar rättigheten att närsomhelst uppdatera eller ändra innehållet i användarvillkoren inklusive de delar som angår användandet av tjänsten. Som kund är du ansvarig att kontrollera om uppdateringar eller ändringar har skett.

Registreringsinformation

För att registrera dig på PilatesNu måste du vara minst 18 år. Som kund hos oss försäkrar du att tjänsten endast kommer användas för privat bruk och att ditt konto inte delas med andra. Vid misstanke om att ett konto delas med flera användare kan detta konto avslutas omedelbart.

För att registrera ett konto anger du dina uppgifter:

– Namn, adress, mailadress och betalningsinformation

Du bekräftar att de uppgifter som registreras är sanna och är skyldig att uppdatera dessa uppgifter vid behov (till exempel vid flytt, byte av mailadress etc).

Skulle uppgifterna vara falska har PilatesNu rätten att stänga ner ditt konto.

PilatesNu erbjuder tjänster i form av streaming av film och ljud (träningsvideos, informationsvideos), samt nyheter och information inom verksamheten, Pilates-träning och hälsa.

Som kontoinnehavare blir du månadsprenumerant och ger PilatesNu rätten att debitera ditt kort den dagen prenumerationen startar och sedan debiteras kortet månadsvis från startdagen till dess att kontot avslutas.

PilatesNu förbehåller sig rätten att ändra avgifter samt lägga till andra betalningslösningar till sina tjänster. Information kommer att skickas ut innan eventuell ändring av pris sker. Om du inte godkänner prisändringen kan du avsluta ditt konto inom den påbörjade månaden.

Vid utebliven betalning av prenumerationskostnad har PilatesNu rätt att pausa eller stänga ner tillgången till ditt konto på hemsidan. Detta gäller tills dess att betalning sker på nytt.

Prova-på period 

Du kan endast använda ”prova-på gratis i 15 dagar” erbjudandet en gång. När dina gratis dagar är slut kommer betalningarna att sätta igång månadsvis. Du kan aktivt avsluta ditt abonnemang inom dessa 15 dagar gratis, detta gör du genom att maila till info@pilatesnu.se.

Introduktionserbjudanden

Introduktionserbjudanden och kampanjkoder som ger tillgång till tjänsten utan kostnad under en begränsad tid eller till rabatterade priser kan endast användas en gång per person och gäller endast för nya medlemmar. De kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Avsluta ditt abonnemang 

Du kan när som helst avsluta din prenumeration/abonnemang genom att maila till info@pilatesnu.se. Din avregistrering sker i slutet av den påbörjade månaden oberoende av när du mailar. Du har alltså tillgång till tjänsten fram till nästa betalningsperiod. PilatesNu betalar inte tillbaka påbörjade eller oanvända månader.

Personuppgifter

PilatesNu behandlar personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen (SFS 1998:204). Personuppgifter samlas vid registrering av konto på hemsidan eller om du deltar i en undersökning eller marknadsaktivitet utförd av PilatesNu. Dessa uppgifter behandlas för kundadministration och analys av verksamheten samt för att motverka missbruk av sidan eller våra erbjudanden. De kommer även användas vid exempelvis mailutskick för att marknadsföra företagets produkter och tjänster.

Personuppgifter kan lämnas ut om PilatesNu blir tvingat till detta enligt lag eller myndighetsbeslut.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *