Linnea Gunnesson

 
 


Linnea kom i kontakt med Pilates-metoden i New York där hon tränade Pilates för Teri Steele. Hon blev snabbt fångad av metoden då hon kände hur mycket starkare och stabilare hon blev. 2009 blev hon också certifierad pilatesinstruktör och har jobbat med Pilates sedan dess på olika gym och pilatesstudios.

Linnea är leg. Fysioterapeut (sjukgymnast) och har vidareutbildat sig inom Klinisk Pilates. Hon är även utbildad dansare vid London Contemporary Dance School. Linnea är en av grundarna till PilatesNu.se.

”Jag älskar att träna Pilates eftersom det får mig att känna att jag har 100% kontroll över min kropp! Varje rörelse är en utmaning som kräver koncentration, kroppskännedom och inre styrka. Det roligaste är när man klarar av en övning man tidigare har haft svårt för, det ger mig en känsla av att jag klarar allt jag vill och jag känner mig stark. Det som är roligt med Pilates är också att alla kan träna det, yngre som äldre, kvinna som man, vältränad som otränad och alla kan få ut massor av träningen, både fysiska och mentala förändringar. Jag använder mig ofta av Pilatesmetoden med mina patienter i arbetet som fysioterapeut, vilket ger mycket goda resultat.”